Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.
Wat is een VPN verbinding ?

VPN betekent: Virtual Private Network. of in het nederlands: Virtueel privenetwerk.
Via het internet wordt een beveiligde versleutelde verbinding gemaakt tussen verschillende netwerken.


Om een VPN verbinding op te zetten is er een server nodig. Indien je gebruik maakt van een VPN service als IPvanish zijn er diverse servers beschikbaar.

VPN netwerken worden voor diverse toepassingen gebruikt. Voor bedrijven en instellingen is het bijvoorbeeld gewenst dat medewerkers een veilige verbinding kunnen opzetten met kantoor op het moment dat ze niet binnen het bedrijf aanwezig zijn.
Op deze manier zijn opgeslagen bestanden en apparaten in je netwerk altijd bereikbaar.

Een VPN verbinding kan ook gebruikt worden om veilig te surfen op publieke netwerken. Het is redelijk bekend dat het surfen op openbare netwerken zoals een treinstation, luchthaven of restaurant netwerk vrij makkelijk af te luisteren zijn.
Ook als je je laptop of mobiel niet gebruikt wordt er op de achtergrond met applicaties en websites gecommuniceerd. Hierdoor kunnen je login gegevens onderschept worden en kan er misbruik gemaakt worden van je systeem.
Omdat met een VPN verbinding het verkeer wat je verstuurd versleuteld is kan een kwaadwillende jou data niet inzien.

Met een VPN verbinding kan je van IP adres veranderen en dus ook je locatie aanpassen. Veel lokale diensten zoals bijvoorbeeld uitzendinggemist of Netflix zijn gebonden aan lokale content.
Door van VPN server te wisselen kun je de indruk wekken dat je in Amerika bent terwijl je fysiek in Nederland bent. Op deze manier kun je een geografische blokkade omzeilen.

Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld dat er in veel landen censuur toegepast wordt, Als je in China of Turkije op vakantie bent kan het zomaar zijn dat diensten als Twitter, Facebook etc geblokkeerd kan. Met een VPN verbinding kan je deze websites gewoon bekijken.

Waarom een VPN verbinding gebruiken?

Met een VPN-verbinding wordt al uw internet verkeer versleuteld via een beveiligde verbinding met een VPN server.
Het voordeel van een VPN verbinding is dat de websites die je bezoekt terwijl je met een VPN-server verbonden bent het IP-adres van de VPN-server zien en niet die van u.

Het gebruik van een VPN verbinding is niet verplicht maar is wel slim. Uw gehele internet verbinding wordt op die manier versleuteld.
U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.

Dit betekent dat je met een VPN-verbinding dus volledig anoniem en versleuteld op het internet kunt surfen, en content binnen kunt halen.

Afbeelding
IPvanish is de nummer #1 Top-tier VPN aanbieder van de wereld!

IPvanish heeft meer dan anonieme IP adressen op meer dan verschillende servers in verschillende landen.

De VPN-software van IPvanish legt een beveiligde tunnel aan tussen je het digitale apparaat (pc, telefoon, tablet, etc.) en het internet.

Het gebruik van een VPN verbinding heeft een aantal grote voordelen!
  • IPvanish is de Beste VPN verbinding en zorgt er voor dat u volledig anoniem kunt downloaden
  • IPvanish houdt geen logs bij, is 100% anoniem en 100% veilig.
  • Met IPvanish is het mogelijk Regionale blokkades te omzeilen. Nederlandse uitzending gemist diensten zijn bijvoorbeeld niet bereikbaar vanaf het buitenland zonder een VPN verbinding. Of door censuur kun je bepaalde websites in het buitenland niet bereiken.
Anoniem op internet met een VPN verbinding van IPVanish.
Ook hebben veel mensen gewoonweg behoefte aan privacy. Met een VPN verbinding verberg je je eigen IP adres. Het feit dat een advertentie netwerk tegenwoordig een profiel van jou probeert op te bouwen en daarop zijn advertentie afstemt is voor sommige mensen genoeg reden om zich "bekeken" te voelen.

Afbeelding
De VPN server van IPVanish functioneert als een soort tussenstation dat jouw verzoek naar het internet stuurt.

Een VPN verbinding helpt om jou IP adres onzichtbaar te maken tijdens het downloaden en uploaden een VPN is dus een goede oplossing voor mensen die zich hierover zorgen maken.

Met een VPN account is het vrij eenvoudig om direct je verschillende apparaten te beveiligen en anoniem te internetten. Er is VPN software:
  • Windows
  • Mac OSX
  • Linux
  • IPhone en IPads
  • Android
Daarnaast kun je een VPN verbinding van IPVanish ook op je router configueren zodat je je gehele netwerk kunt beveiligen.

Spot-net.nl Forums : Disclaimer