Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.
SpotLite

Spotnet heeft er een variant bijgekregen: SpotLite, een lichtgewicht programma en snelle Spotnet-client.
Wilt u niets missen? Met deze versie van SpotLite krijgt u een perfecte TV-gids van wat er in de nieuwsgroepen te vinden is. Waar Spotnet wat zwaar en log is, is SpotLite de ideale lichte vervanger. Het speurt de nieuwsgroepen af naar spots, en toont deze in een elegant, eenvoudig overzicht. Deze versie is daarom ideaal als aanvulling uw downloadprogramma.

Wat is SpotLite?

Spotlite 2.0 is de lichtgewicht versie van Spotnet. SpotLite versie 2 heeft standaard meerdere nzb-knoppen, ultra snel en navigeert makkelijk. Daarnaast is dit programma eenvoudig uit te breiden met allerlei addons zoals filters/skins en de Spotlite Improver. Standaard wordt de RoyalBlue skin meegeleverd. Deze is voorzien van links naar de gebruikelijke NZB-indexeer sites, Google, IMDB, NLOndertitel.com en Moviemeter.nl. Tevens zit er een spam/virus meldsysteem in.

In tegenstelling tot Spotnet, zoekt SpotLite alleen de spots en toont de bestandsnamen en in welke nieuwsgroep de spots te vinden zijn. U kunt uw eigen downloadclient kiezen. Tevens kunt u in het programma aangeven van welke periode de gegevens bewaard kunnen worden, om zo geen onnodige gegevens te bewaren.

Welke usenet provider kies ik?
Voor het gebruik van Spotnet raden wij de usenet provider: Eweka.nl aan. Deze provider biedt ongelimiteerde usenet toegang aan voor de scherpste prijs.
Afbeelding
Spotnet heeft een usenet service nodig om te functioneren, We raden hiervoor Eweka.nl aan.
  • Eweka.nl integreert probleemloos met Spotnet
  • Nederlandse servers
  • Ongelimiteerde usenet toegang
  • Beste retentie
  • 300 Mbps download snelheid!
Samen met Eweka.nl hebben we voor Spot-net.nl gebruikers nu een mooie kortingsactie! U krijgt nu maar liefst 25% korting op een Eweka.nl usenet abonnement!

Bij Eweka.nl kunt u downloaden met een snelheid tot 300Mbps!
Daarnaast bieden zij een retentie aan van bijna 3000 dagen, Hierdoor is het mogelijk zelfs de oudste spots binnen te halen. www.spot-net.nl adviseert Eweka.nl


Spotlite MAC OSX, Linux & Windows
Spotlite heeft naast een Windows versie ook een Linux en Mac OS variant. Hierdoor kunt u NZB's downloaden op u het op de meeste computers installeren en gebruiken. Zodat u geen van uw favoriete films, muziek of programma's hoeft te missen.

Kortom, dit programma is de ideale aanvulling op uw downloadprogramma op ongeveer elk platform.

Waarom een VPN verbinding gebruiken?

Met een VPN-verbinding wordt al uw internet verkeer versleuteld via een beveiligde verbinding met een VPN server.
Het voordeel van een VPN verbinding is dat de websites die je bezoekt terwijl je met een VPN-server verbonden bent het IP-adres van de VPN-server zien en niet die van u.

Het gebruik van een VPN verbinding is niet verplicht maar is wel slim. Uw gehele internet verbinding wordt op die manier versleuteld.
U kunt dus veilig Downloaden, browsen, Usenet/Torrents downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.

Dit betekent dat je met een VPN-verbinding dus volledig anoniem en versleuteld op het internet kunt surfen, en content binnen kunt halen.

Afbeelding
IPvanish is de nummer #1 Top-tier VPN aanbieder van de wereld!

IPvanish heeft meer dan anonieme IP adressen op meer dan verschillende servers in verschillende landen.

Gebruik kortingscode: SPOTVPN voor 20% korting!

De VPN-software van IPvanish legt een beveiligde tunnel aan tussen je het digitale apparaat (pc, telefoon, tablet, etc.) en het internet.

Het gebruik van een VPN verbinding heeft een aantal grote voordelen!
  • IPvanish is de Beste VPN verbinding en zorgt er voor dat u volledig anoniem kunt downloaden
  • IPvanish houdt geen logs bij, is 100% anoniem en 100% veilig.
  • Met IPvanish is het mogelijk Regionale blokkades te omzeilen. Nederlandse uitzending gemist diensten zijn bijvoorbeeld niet bereikbaar vanaf het buitenland zonder een VPN verbinding. Of door censuur kun je bepaalde websites in het buitenland niet bereiken.
Afbeelding

Spot-net.nl Forums : Disclaimer