Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.
Spotnet 2.0

SPOTNET 2.0 WORD NIET MEER GEUPDATE, DEZE NIET MEER GEBRUIKEN!!!
Sinds kort is er een nieuwe versie van Spotnet verschenen. Spotnet 2.0.
De naam van het programma is het zelfde gebleven alleen zijn er nieuwe ontwikkelaars verantwoordelijk voor dit programma.
Om te kunnen downloaden van nieuwsgroepen heb je een usenet provider nodig. Eweka.nl is bijvoorbeeld een usenet provider waarmee je vanuit Spotnet 2.0 kunt downloaden

Wat is Spotnet 2.0?

De originele versie van Spotnet is al enige jaren niet meer bijgewerkt. Het programma wordt nog altijd gebruikt door een grote groep gebruikers en het programma is dan ook nog steeds populair.
Hierdoor hebben enkele ontwikkelaars besloten een nieuwe versie van Spotnet te ontwikkelen. Zo is dan ook Spotnet 2.0 geboren.
De techniek van Spotnet 2.0 is exact het zelfde als de oorspronkelijke versie. Doordat Spotnet 2.0 een geheel nieuw programma is hoef je de originele Spotnet dan ook niet te verwijderen.
Welke usenet provider kies ik?
Voor het gebruik van Spotnet raden wij de usenet provider: Eweka.nl aan. Deze provider biedt ongelimiteerde usenet toegang aan voor de scherpste prijs.
Afbeelding
Spotnet heeft een usenet service nodig om te functioneren, We raden hiervoor Eweka.nl aan.
  • Eweka.nl integreert probleemloos met Spotnet
  • Nederlandse servers
  • Ongelimiteerde usenet toegang
  • Beste retentie
  • 300 Mbps download snelheid!
Samen met Eweka.nl hebben we voor Spot-net.nl gebruikers nu een mooie kortingsactie! U krijgt nu maar liefst 25% korting op een Eweka.nl usenet abonnement!

Bij Eweka.nl kunt u downloaden met een snelheid tot 300Mbps!
Daarnaast bieden zij een retentie aan van bijna 3000 dagen, Hierdoor is het mogelijk zelfs de oudste spots binnen te halen. www.spot-net.nl adviseert Eweka.nl

Hoe werkt Spotnet 2.0 ?
Spotnet 2.0 haalt een database op met spots van een nieuwsserver. Het programma toont dit op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier. Zodra je een bestand wilt downloaden hoef je enkel maar op de downloadknop te drukken.

Spotnet 2.0 installeert op de achtergrond het usenetprogramma. Het gebruikt hiervoor SABnzbd. Echter kun je uiteraard ook je eigen download client gebruiken.

Voor het downloaden met Spotnet 2.0 is net zoals in de originele versie een usenet provider nodig. Dit is een aanbieder welke je toegang geeft tot de duizenden nieuwsgroepen. Zodra je de gegevens van uw nieuwsserver hebt ingevoerd haalt het programma de database is.

In de database zitten alle spots, reacties en spammeldingen. Na het binnenhalen hiervan kun je rondkijken in het enorme aanbod van usenet.

Daarnaast biedt spotnet 2.0 een aantal wijzigingen en verbeteringen zoals, een verbeterde catalogus deze kun je nu op 3 verschillende manieren weergeven. Bijvoorbeeld het tonen van de details zodra je met je muis een download selecteert. Daarnaast kun je de spots op afbeeldingen sorteren.

Spotnet 2.0 heeft meer filters om het zoeken te vereenvoudigen.

Een groot voordeel van Spotnet 2.0 is dat de filters verbetert zijn. Dit houdt in dat je in veel meer categorieen dan voorheen kunt zoeken. Je kunt nu bijvoorbeeld makkelijk zoeken op Series, Luisterboeken, muziek-dvd's maar ook 3D-Films!
Daarnaast zie je direct wat er vandaag allemaal gespot is.

Waarom een VPN verbinding gebruiken?

Met een VPN-verbinding wordt al uw internet verkeer versleuteld via een beveiligde verbinding met een VPN server.
Het voordeel van een VPN verbinding is dat de websites die je bezoekt terwijl je met een VPN-server verbonden bent het IP-adres van de VPN-server zien en niet die van u.

Het gebruik van een VPN verbinding is niet verplicht maar is wel slim. Uw gehele internet verbinding wordt op die manier versleuteld.
U kunt dus veilig Downloaden, browsen, Usenet/Torrents downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.

Dit betekent dat je met een VPN-verbinding dus volledig anoniem en versleuteld op het internet kunt surfen, en content binnen kunt halen.

Afbeelding
IPvanish is de nummer #1 Top-tier VPN aanbieder van de wereld!

IPvanish heeft meer dan anonieme IP adressen op meer dan verschillende servers in verschillende landen.

Gebruik kortingscode: SPOTVPN voor 20% korting!

De VPN-software van IPvanish legt een beveiligde tunnel aan tussen je het digitale apparaat (pc, telefoon, tablet, etc.) en het internet.

Het gebruik van een VPN verbinding heeft een aantal grote voordelen!
  • IPvanish is de Beste VPN verbinding en zorgt er voor dat u volledig anoniem kunt downloaden
  • IPvanish houdt geen logs bij, is 100% anoniem en 100% veilig.
  • Met IPvanish is het mogelijk Regionale blokkades te omzeilen. Nederlandse uitzending gemist diensten zijn bijvoorbeeld niet bereikbaar vanaf het buitenland zonder een VPN verbinding. Of door censuur kun je bepaalde websites in het buitenland niet bereiken.
Afbeelding


Spotnet 2.0 Veiliger.

Spotnet 2.0 is veiliger doordat je direct kunt zien welke spotters betrouwbaar zijn. Er wordt in Spotnet 2.0 onderscheid gemaakt tussen betrouwbare en onbetrouwbare afzenders.
Betrouwbare spotters zijn spotters die vaker downloads online hebben gezet en waarvan de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd is.

Spotnet 2.0 een waardige opvolger:

Spotnet 2.0 is een waardige opvolger, Ondanks dat het programma door andere ontwikkelaars is gemaakt doet het niet onder voor de oorspronkelijke versie. Vandaar dat Spotnet 2.0 vanaf nu ook op Spot-net.nl te vinden is.

De gebruiksvriendelijke gebruikersomgeving en diverse sorteeropties maakt het programma erg aantrekkelijk voor de gemiddelde downloader.
.
Spot-net.nl Forums : Disclaimer