Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.
SpotGrit

Welkom bij de pagina van het programma SpotGrit. SpotGrit is een programma dat nog in ontwikkeling is, en is de beoogde opvolger van Spotnet. Waar Spotnet enkele nadelen heeft waarvan de belangrijkste de traagheid/logheid van het programma is, wil SpotGrit dit oplossen door een snel Spotnet-alternatief te bieden met vergelijkbare functionaliteit.


SpotGrit is een alleskunner: je kan er mee spots lezen, spots downloaden, spots repareren en uitpakken en ook zelf spots plaatsen. Ook heeft het programma enkele andere handige functionaliteiten, zo heb je een tijdbalk zodat je spots van een bepaalde datum makkelijker kan vinden. Daarnaast kun je zelf een skin uitkiezen zodat Spotgrit in jouw favoriete design is. De spotlayout is vanaf versie 1 verbeterd en geeft veel meer informatie over de spots.

Ook zit er in de nieuwe versie 1 een spamfiltering. Hierbij kun je zelf selecteren dat bij een bepaalde hoeveelheid meldingen, de spot verborgen/verwijderd wordt.
Spot-net.nl Forums : Disclaimer