Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.
De hoofd Spot-net.nl IRC kanalen zijn #spotnet, #spotlite en #spotweb op de irc.quakenet.org server, en het is voor algemene Spotnet, SpotLite en spotweb ondersteuning. Voor het coden van Spotweb in het algemeen, om mods te Styles, of anderszins, bezoek de forums..
Zodra u de client up and running heeft, type /server irc.quakenet.org om verbinding te maken met het Quakenet IRC-netwerk, en vervolgens /join #spotnet, /join #spotlite of /join #spotweb om de Spot-net.nl IRC-kanaal te joinen. Als alternatief, probeer dan te klikken op de volgende link om je client te starten en automatisch te laten verbinden.
[url=irc://irc.quakenet.org/spotnet]#spotnet channel[/url]
[url=irc://irc.quakenet.org/spotlite]#spotlite channel[/url]
[url=irc://irc.quakenet.org/spotweb]#spotweb channel[/url]
  • Dezelfde fundamentele Forum Regels zijn van toepassing op IRC, gebruik je gezond verstand over wat fatsoenlijk gedrag is
  • Bij het betreden van het kanaal, zorg ervoor dat je het kanaal topic gelezen, het kan belangrijke informatie bevatten.
  • Spreek niet volledig in HOOFDLETTERS, 1337 taal of obscene taal, probeer ook niet te spreken alsof je iemand een sms stuurt.
  • Op dezelfde lijnen als het bovenstaande punt, maak dan geen gebruik van scripts die vreemde dingen, zoals [LauGhiNg~OuT~loUd] laat zien, want het is waarschijnlijk dat alle verstandige mensen zich gaan irriteren op het kanaal. Hetzelfde geldt voor away scripts/messages, met name degenen die herhaaldelijk je away status aan kondigen. In principe, geen scripts die automatische output genereren zonder tussenkomst van de gebruiker, en al helemaal geen irritante ascii-art-taal.
  • Herhaal jezelf of flood het kanaal niet(dit omvat plakken van grote hoeveelheden tekst, bijvoorbeeld een foutmelding van meer dan 5 lijnen) - overtollige herhalen zal je een waarschuwing opleveren, en opzettelijk flooden van het kanaal levert je een ban op. Als je een grote (meer dan vijf regels) tekst moet plakken, gebruik dan script.quakenet.org/paste/. Als je vraag enige tijd geleden is gesteld is en uit het scherm, kan je je vraag weer stellen.
  • Als je een probleem hebt met een gebruiker, praat dan met een channel operator (de namen van de channel operators zullen worden voorafgegaan door een @). Geen flame (aanval) op de gebruiker, in het openbaar of prive.
  • Gelieve geen bugs of beveiligingsproblemen te rapporteren in het kanaal.
Spot-net.nl Forums : Disclaimer