Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

fout verwerken spots 32

Moderator: Moderator Team

Gebruikersavatar

Blauwbek
Moderator Team Leider
Berichten: 2761
Lid geworden op: 04 mar 2011, 17:29
Reputation: 0
Usenet: UNS
Internet: UPC
Locatie: Blauwbek-PC
Contacteer:

Re: fout verwerken spots 32

#1

Bericht door Blauwbek »

Dit probleem is opgelost met een update, deze is te downloaden op http://www.spot-net.nl
Regels/Rules | pySabRename

Er zijn weer spotnet updates, klik hier!

API's kijken doe je maar in de dierentuin!
Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.



Topicstarter
zztsut
Berichten: 3
Lid geworden op: 23 sep 2011, 20:03
Reputation: 0

fout verwerken spots 32

#2

Bericht door zztsut »

Support Request Template

Welk spotX programma gebruik je?: Spotnet
Wat is de versie van het spotX programma?: v1.7.4
Wat is je besturingssysteem?: Windows 7
Wat is de versie van het besturingssysteem?: 32bits
Welke Usenet Provider heb je?: xsnews.nl
Welke Internet Provider heb je?: caiway
Welk Anti-Virus/Firewall programma gebruik je?: kaspersky pure
Met welk programma download je?: altbinz
Wanneer begon je probleem?: De laatste keer bijwerken database
Geef een beschrijving van je probleem: "Fout tijdens het bijwerken van spots: 32"
Geen nieuwe spots na vandaag 18:38 (23-09-11).

Programma werkte prima tot half 7 vandaag, daarna, zonder veranderingen aan programma deze fout.
Wat heb je gedaan om het probleem te verhelpen?: In programdata ander data base file gezet, geen verschil.
Antivirus,firewall uitgezet, geen verschil.
Opnieuw geinstalleerd, geen verschil
Schone installatie: 1
XML bestand.:

Code: Selecteer alles

<Spotnet>
<Server Type="Headers" Server="reader.xsnews.nl" Username="***" Password="***" Port="119" SSL="0" Connections="1" />
<Server Type="Downloads" Server="reader.xsnews.nl" Username="***" Password="***" Port="119" SSL="0" Connections="7" />
<Server Type="Uploads" Server="reader.xsnews.nl" Username="***" Password="***" Port="119" SSL="0" Connections="1" />
</Spotnet>


En ik gebruik ook af en toe dit xml bestand als xsnews te langzaam is, probleem met deze xml ook aanwezig.

<Spotnet>
<Server Type="Headers" Server="textnews.news.cambrium.nl" Username="" Password="" Port="119" SSL="0" Connections="1" />
<Server Type="Downloads" Server="reader.xsnews.nl" Username="***" Password="***" Port="119" SSL="0" Connections="7" />
<Server Type="Uploads" Server="reader.xsnews.nl" Username="***" Password="***" Port="119" SSL="0" Connections="1" />
</Spotnet>
Generated by Support Toolkit SRT Generator.
Laatst gewijzigd door zztsut op 23 sep 2011, 20:16, 1 keer totaal gewijzigd.

babbel72
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 feb 2011, 17:50
Reputation: 0

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#3

Bericht door babbel72 »

Heb Supernews hier en de zelfde melding ?

Flat Twin Power
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 sep 2011, 20:09
Reputation: 0
Usenet: xsnews
Internet: telenet

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#4

Bericht door Flat Twin Power »

Hier hetzelfde probleem met xsnews

WillemC
Berichten: 25
Lid geworden op: 27 feb 2011, 09:29
Reputation: 0

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#5

Bericht door WillemC »

Ik heb die foutmelding ook.
Begin nu toch wel erg moe te worden van alle problemen met spotnet... zucht :slecht:

Topicstarter
zztsut
Berichten: 3
Lid geworden op: 23 sep 2011, 20:03
Reputation: 0

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#6

Bericht door zztsut »

Misschien algemeen probleem? Hopelijk snel een oplossing :)
Gebruikersavatar

verkaik
Berichten: 95
Lid geworden op: 16 feb 2011, 12:43
Reputation: 0

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#7

Bericht door verkaik »

hier met hitnews nu ook dit plobleem ..word er al iets aan gedaan ?????
Gebruikersavatar

Henri_Christel
Berichten: 40
Lid geworden op: 15 feb 2011, 12:06
Reputation: 0
Usenet: Usenet4U
Internet: Ziggo
Locatie: In het zuiden
Leeftijd: 58

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#8

Bericht door Henri_Christel »

Hier ook.......... Usenet4u
Laatst gewijzigd door Henri_Christel op 23 sep 2011, 20:17, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar

atoom
Berichten: 30
Lid geworden op: 17 feb 2011, 22:39
Reputation: 0
Usenet: XsNews

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#9

Bericht door atoom »

Heb zo een vermoeden dat er iets verkeerd staat in 1 van de postingen, spotnet verslikt zich dan.
Spotgrid heeft geen probleem met die foute posting.

Montoya
Berichten: 3
Lid geworden op: 10 aug 2011, 18:47
Reputation: 0

Re: fout verwerken spots 32 (xsnews)

#10

Bericht door Montoya »

Heb hetzelfde met Spotnet op 2 PC's (XP en Win7 64bit) met Newshosting.com.....

Spotlite loopt gewoon door en geeft geen problemen.
Gesloten Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer