De downloads pagina is open, alleen wordt alles nog maar in 1 forum announced, dit wordt later geupdate, mocht je verder nog iets vreemds tegenkomen, gelieve deze in het feedback topic hier te posten, alvast bedankt.

Fout tijdens het verwerken van spots: 32

Moderator: Moderator Team


OP
mapanima
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mei 2011, 01:39
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: astraweb
Internet: UTS

fout tijdens het verwerken spots: 32

Bericht door mapanima » 30 mei 2011, 01:50

Geacht Forum,

Ik ben een lange gebruiker van FTD en zoals we allemaal weten, zijn die uit de lucht gehaald. De vervanging van FTD heb ik gevonden in spotnet. Werkt voor mij wel ideaal, heb er weinig omkijken naar. Echter na de crash van mij PC alles er opnieuw opgezet en krijg na driekwart uploaden van de spots de navolgende melding:

fout tijdens het verwerken spots: 32

Nu las ik al een eerder verhaal over het uitzetten van firewalls en virus scanners, echter het probleem blijft zich voor doen.

de genomen stappen tot nu toe

: spotnet eraf gehaald en er weer opgezet versie 1.7.4.
: alle firewalls en virus scanners uitgezet
: PC diverse malen opnieuw opgestart
: onze lieve heer diverse malen aangesproken

Geen resultaat.

Wie o wie heeft dit ook ervaren en weet er een antwoord op

Alvast bedankt

Mapanima
Tag toegevoegd
- MariaK

Advertisement
Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.

OP
mapanima
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 mei 2011, 01:39
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: astraweb
Internet: UTS

Re: fout tijdens het verwerken spots: 32

Bericht door mapanima » 30 mei 2011, 02:27

Ik heb versie 1.7.3 erop gezet en het probleem is opgelost

How can?


ManiaK
Berichten: 2396
Lid geworden op: 13 feb 2011, 20:51
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Has thanked: 100 times
Been thanked: 99 times

Re: fout tijdens het verwerken spots: 32

Bericht door ManiaK » 30 mei 2011, 07:14

Beste mapanima,
Van harte welkom op dit forum,
Mooi dat je zelf je probleem hebt weten op te lossen. :goed:
Ik heb eerlijk gezegd geen idee waarom 1.7.3 op jouw systeem wel werkt. Heb je bij het deinstalleren alle 2 de keren ook de spotnetmap handmatig verwijderd?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."

Afbeelding
===============================
Ik beantwoord geen ondersteuningsvragen via PB
===============================


rednite
Berichten: 4
Lid geworden op: 31 mei 2011, 20:18
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: astraweb
Internet: telenet

Re: fout tijdens het verwerken spots: 32

Bericht door rednite » 31 mei 2011, 20:21

Ik blijf het probleem hebben, zowel met versie 1.7.4 als 1.7.3, zowel onder XP 32-bit als Win7 64-bit.

Fout treedt enkel op bij Astraweb, provider nieuwsgroep is geen probleem, d.w.z. spots worden opgehaald en getoond maar daar blijft het natuurlijk bij :cry:


Marc3
Berichten: 2
Lid geworden op: 31 mei 2011, 20:13
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: astraweb
Internet: ziggo

Fout tijdens het verwerken van spots: 32

Bericht door Marc3 » 31 mei 2011, 20:39

Goedenavond,

Ik maak sinds kort gebruik van Spotnet.
Normaal gesproken gebruik ik nieuwsgroep van ziggo en dit gaat zonder problemen.
Ik heb nu sinds kort ook een abonnement via astraweb. Bij het instellen van het adres, poort e.d. gaat alles goed. Ook het vinden van spots gaat goed. Alleen aan het eind van dit zoekproces geeft hij de foutmelding: fout tijdens het verwerken van spots: 32.

Ik het spotnet al een keer helemaal verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Ook de virusscanner en firewall uitgezet, maar allemaal zonder resultaat.

Heeft iemand nog een tip??

Dank je wel.


rednite
Berichten: 4
Lid geworden op: 31 mei 2011, 20:18
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: astraweb
Internet: telenet

Re: Fout tijdens het verwerken van spots: 32

Bericht door rednite » 31 mei 2011, 20:51

In een andere topic staat dit probleem 'opgelost' getagd (versie 1.7.3 geinstalleerd).

Maar ik blijf het probleem ook hebben, zowel met versie 1.7.4 als 1.7.3, zowel onder XP 32-bit als Win7 64-bit.

Ik zie dat jij ook Astraweb gebruikt, bij mij treedt de fout ook enkel met Astraweb op, nieuwsserver van de provider is geen probleem, d.w.z. spots worden opgehaald en getoond maar daar blijft het dan wel bij :-(


Marc3
Berichten: 2
Lid geworden op: 31 mei 2011, 20:13
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: astraweb
Internet: ziggo

Re: Fout tijdens het verwerken van spots: 32

Bericht door Marc3 » 31 mei 2011, 20:55

Dit lijkt idd wel hetzelfde probleem. Heb je spotnet ook al opnieuw geinstalleerd?

Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 834
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Has thanked: 42 times
Been thanked: 70 times
Leeftijd: 101

Re: Fout tijdens het verwerken van spots: 32

Bericht door Wheaten » 31 mei 2011, 21:17

Hebben julie al een mail gestuurd naar Astraweb, ivm met de problemen?


SpotGrit
Berichten: 4
Lid geworden op: 31 mei 2011, 21:07
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: eigen
Internet: eigen
Contacteer:

Re: Fout tijdens het verwerken van spots: 32

Bericht door SpotGrit » 31 mei 2011, 21:17

kort en bondig: Het ligt niet aan je pc, ook niet of ie 32 of 64 bits is. spotnet installeren hoef je ook niet te doen want daar ligt het ook niet aan. Het ligt enkel aan de headers die door een dll van spotnet binnen getrokken worden.

op astra krijg je 300.000 headers en op eweka enkel 48.000
bij astra heb je dat probleem.

Ik ben aan het kijken of je met het ophalen van de headers kan "inhaken" op een bepaald moment in tijd van de headers.
Daar bedoel ik mee te zeggen: doe alle headers vanaf een bepaalde datum. Dan hoeven gebruikers niet mee alle headers naar binnen te trekken want dat is onzin. Je hebt retentie en om nou headers binnen te trekken van posts die allang niet meer aanwezig zijn is suf.

Ik weet niet wie spotnet "gebakken" heeft maar ik heb het initiatief genomen om een nieuw soort spotnet te maken die snel en stabiel is.

Greetz.
Knip,
Resterende deel van het bericht naar offtopic geplaats.
Is niet meer gerelateerd aan SpotX
- wheaten


ManiaK
Berichten: 2396
Lid geworden op: 13 feb 2011, 20:51
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Has thanked: 100 times
Been thanked: 99 times

Re: Fout tijdens het verwerken van spots: 32

Bericht door ManiaK » 01 jun 2011, 07:42

Beste marc3 en rednite,
Er zijn de laatste tijd meer meldingen geweest van problemen met Astraweb (in combinatie met Spotnet)
Willen jullie eens kijken naar de oplossing die wanderer aandraagt in dit topic? Hij gebruikte (tijdelijk) de servernaam van de server in de VS. viewtopic.php?f=3&t=3067&start=10#p27595
Dat werkte wel! Hij had weliswaar een andere probleem, maar misschien is het gebruiken van de alternatieve server voor jullie ook een oplossing. (en dan weten we gelijk zeker dat jullie probleem servergerelateerd is)
Laten jullie het weten? :thanks:
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."

Afbeelding
===============================
Ik beantwoord geen ondersteuningsvragen via PB
===============================

Gesloten Vorig onderwerpVolgend onderwerp

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Spot-net.nl Forums : Disclaimer