Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

waar is SABnzbd.exe

Moderator: Moderator Team


Topicstarter
Jeweetog
Berichten: 12
Lid geworden op: 19 okt 2011, 11:58
Reputation: 0
Usenet: speedxs
Internet: speedxs

waar is SABnzbd.exe

#1

Bericht door Jeweetog »

voor nodig?
Tag vraag toegevoegd en topic verplaatst van SpotNet - Algemeen naar SpotNet - Vragen en problemen
- KoffieBo0N

Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.


Gebruikersavatar

KoffieBo0N
Moderator Team Lid
Berichten: 1947
Lid geworden op: 15 feb 2011, 15:35
Reputation: 0
Locatie: Starbucks
Contacteer:

Re: waar is SABnzbd.exe

#2

Bericht door KoffieBo0N »

Wanneer je met SpotNet download, maakt hij gebruik van de source van SABnzbd. Het proggie zit dus eigenlijk verborgen in SpotNet.


Topicstarter
Jeweetog
Berichten: 12
Lid geworden op: 19 okt 2011, 11:58
Reputation: 0
Usenet: speedxs
Internet: speedxs

Re: waar is SABnzbd.exe

#3

Bericht door Jeweetog »

oke, maar dit programma zorgt ervoor dat ik geen spots kan bekijken.
en kan dan ook niet athenticaten via het menu.

als ik dit kill is alles weer koek en ei

Gebruikersavatar

KoffieBo0N
Moderator Team Lid
Berichten: 1947
Lid geworden op: 15 feb 2011, 15:35
Reputation: 0
Locatie: Starbucks
Contacteer:

Re: waar is SABnzbd.exe

#4

Bericht door KoffieBo0N »

Ahh je bedoelt in de processen? Dat betekend dat je het proggie SABnzbd zélf hebt aanstaan (dus niet die in SpotNet zit ingebouwd). Die moet je in zo'n geval uitzetten omdat hij teveel connecties in beslag neemt. Je kan er natuurlijk voor zorgen dat Spotnet én SABnzbd weinig lijntjes gebruiken zodat je beide programma's tegelijk kunt gebruiken.


Topicstarter
Jeweetog
Berichten: 12
Lid geworden op: 19 okt 2011, 11:58
Reputation: 0
Usenet: speedxs
Internet: speedxs

Re: waar is SABnzbd.exe

#5

Bericht door Jeweetog »

hoe bedoel je dat ik die aan heb staan?
want ik heb naast spotnet geen andere newsserver proggie. hoewel ik in het verleden newsleecher had, maar gebruik ik niet meer.

waar kan ik die sabnzbd vinden als ik die zelf heb staan?

Gebruikersavatar

KoffieBo0N
Moderator Team Lid
Berichten: 1947
Lid geworden op: 15 feb 2011, 15:35
Reputation: 0
Locatie: Starbucks
Contacteer:

Re: waar is SABnzbd.exe

#6

Bericht door KoffieBo0N »

Als het goed is in je Program Files map, of je moet SABnzbd naar een ander pad verwezen hebben.
In je Spotnet directory (meestal ook in Program Files) zul je het bestandje SABnzbd.exe ook vinden. Wanneer het proces van dat bestandje komt, en je zeker weet dat SABnzbd niet geïnstalleerd staat op je PC, zou SpotNet dit probleem zelf veroorzaken.


Topicstarter
Jeweetog
Berichten: 12
Lid geworden op: 19 okt 2011, 11:58
Reputation: 0
Usenet: speedxs
Internet: speedxs

Re: waar is SABnzbd.exe

#7

Bericht door Jeweetog »

heb net gekeken, heb sab verder nergens staan, behalve in de man spotnet

Gebruikersavatar

Ridcully
Berichten: 18
Lid geworden op: 19 okt 2011, 18:12
Reputation: 0

Re: waar is SABnzbd.exe

#8

Bericht door Ridcully »

Hoewel ik de ingebouwde SABNZBd zelf niet gebruik, maar wel de 'gewone' losse versie hiervan; je zou eens kunnen kijken in je taakbeheer bij processen. Wanneer je het progje gevonden hebt, klik je op eigenschappen. Daar kun je zien waar het programma geinstalleerd staat. Maar het lijkt mij dat je toch wel zou weten wanneer je dit programma apart van spotnet hebt geinstalleerd.
__________________________________________________________________________
Real stupidity beats artificial intelligence every time.


Topicstarter
Jeweetog
Berichten: 12
Lid geworden op: 19 okt 2011, 11:58
Reputation: 0
Usenet: speedxs
Internet: speedxs

Re: waar is SABnzbd.exe

#9

Bericht door Jeweetog »

ja ik kan me nml wel herinneren dat ik het ooit geinstalleerd heb. maar dat moet al weer een tijdje geleden zijn. ik denk zelfs op mn vorige pc. maar heb inmiddels al ontdekt dat het van spotnet komt.

verder ben ik gestopt met het gebruiken van spotnet. ben overgestapt op grabit.
spotnet is op dit moment nog veelste buggy.

wil de makers van spotnet verder nog adviseren het opensource ook echt opensource te maken.
zodat er meerdere programmeurs naar kunnen kijken.
want dit schiet niet op. bijna versie 2 en te buggy.
terwijl grabit op 1.7.6 zit (gemaakt sinds 1999), en heel goed werkt.
Tag naar opgelost
- MariaK

Gesloten Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer