Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

Filters instellen Spotlite Ubuntu

Stel hier je vragen of discussiëer over Spotlite.

Moderator: Moderator Team

Forumregels
LEES: Forum Regels!

Topicstarter
R3S3RV0IR D0G
Berichten: 5
Lid geworden op: 24 mar 2014, 10:43
Reputation: 0
Usenet: Sunnyusent
Internet: Firefox

Filters instellen Spotlite Ubuntu

#1

Bericht door R3S3RV0IR D0G » 24 mar 2014, 10:52

Goedemorgen,

Aangemeld op dit forom omdat ik helaas niet verder kom. Onlangs overgestapt van Windows naar Linux na
aanschaf HTPC. Bij Windows kon je altijd op eenvoudige wijze een eigen filter maken door de XML file aan te
passen. Is dit ook mogelijk in Linux en hoe?

Mijn doel is namelijk een filter te kunnen maken die OF films laat zien OF enkel series. Nu staat alles
door elkaar en deze optie vind ik niet terug in de filter bewerken optie in Spotlite zelf.

:thanku:

Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.


Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 104

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#2

Bericht door Wheaten » 25 mar 2014, 10:26

Je gooit wat dingen door elkaar. (Spotnet en spotlite)

Bij spotnet kon je filters.xml aanpassen en editten, bij spotlite is dit niet mogelijk.
Je kan in spotlite door op de filters te gaan staan en je rechter muisknop te gebruiken nieuwe filters toevoegen.


Topicstarter
R3S3RV0IR D0G
Berichten: 5
Lid geworden op: 24 mar 2014, 10:43
Reputation: 0
Usenet: Sunnyusent
Internet: Firefox

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#3

Bericht door R3S3RV0IR D0G » 25 mar 2014, 11:13

Ik heb ook enkel spotnet voor Windows gebruikt en nu overgegaan naar Spotlite ivm Linux.
Het vervelende is dat er met Spotlite geen mogelijkheid is om enkel films OF series te filteren. Als je
nu een HD filter aanmaakt ben ook ook verplicht door de series te scrollen.

Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 104

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#4

Bericht door Wheaten » 25 mar 2014, 11:37

Je kan toch TV Series aan/uit zetten?

Afbeelding


Topicstarter
R3S3RV0IR D0G
Berichten: 5
Lid geworden op: 24 mar 2014, 10:43
Reputation: 0
Usenet: Sunnyusent
Internet: Firefox

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#5

Bericht door R3S3RV0IR D0G » 25 mar 2014, 12:48

Heb ik daar nu serieus overheen gekeken? Wat ontzettend dom. Ga direct checken vanavond.

Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 104

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#6

Bericht door Wheaten » 25 mar 2014, 17:58

Ben benieuwd. Verwachten natuurlijk wel een kratje :beer: :D


Topicstarter
R3S3RV0IR D0G
Berichten: 5
Lid geworden op: 24 mar 2014, 10:43
Reputation: 0
Usenet: Sunnyusent
Internet: Firefox

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#7

Bericht door R3S3RV0IR D0G » 26 mar 2014, 10:48

Je zou toch zeggen dat als je alles aanvinkt en TV series uitzet, deze niet meer zichtbaar moeten zijn.
Echter kom ik er maar niet vanaf! Ze blijven zichtbaar...

Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 104

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#8

Bericht door Wheaten » 27 mar 2014, 13:24

Net even wat velden gecontroleerd.
Als je een filter samenstelt voor Spotlite is CATS "D11" voor Series.

Zojuist een filter gemaakt en Series uitgezet, toch laat spotlite deze wel zien.
Hieruit blijkt dat het filter van spotlite de OR clausule gebruikt. dus filtercriteria 1 of criteria 2 of criteria 3. Wanneer aan een van de criteria wordt voldaan zie je de spot.
Lijkt erop dat je dit niet kan aanpassen, je zou immers willen zetten
((filtercriteria 1 OR criteria 2 OR criteria 3) and NOT (D11))
Je kan proberen om hier wijs uit te worden:
c:\Users\<username>\AppData\Local\SpotLite\SpotLite\SpotLite.conf


Topicstarter
R3S3RV0IR D0G
Berichten: 5
Lid geworden op: 24 mar 2014, 10:43
Reputation: 0
Usenet: Sunnyusent
Internet: Firefox

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#9

Bericht door R3S3RV0IR D0G » 08 apr 2014, 13:51

Zijn er mensen die hier enig ervaring mee hebben? DIt zegt mij namelijk niets.
Misschien dan toch uiteindelijk de vraag: zijn er vergelijkbare programma's voor Linux die deze mogelijkheid wél bieden?

Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 104

Re: Filters instellen Spotlite Ubuntu

#10

Bericht door Wheaten » 08 apr 2014, 19:03

Je kan spotweb installeren. Dit is in php en volledig aan te passen. Je kan mijn tutorial voor spotweb op een PI gebruiken. Qua instructies is dat wel toereikend.

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer