SpotLite

Spotnet heeft er een variant bijgekregen: SpotLite, een lichtgewicht programma en snelle Spotnet-client.
Wilt u niets missen? Met deze versie van SpotLite krijgt u een perfecte TV-gids van wat er in de nieuwsgroepen te vinden is. Waar Spotnet wat zwaar en log is, is SpotLite de ideale lichte vervanger. Het speurt de nieuwsgroepen af naar spots, en toont deze in een elegant, eenvoudig overzicht. Deze versie is daarom ideaal als aanvulling uw downloadprogramma.


Spotlite 2.0 is de lichtgewicht versie van Spotnet. SpotLite versie 2 heeft standaard meerdere nzb-knoppen, ultra snel en navigeert makkelijk. Daarnaast is dit programma eenvoudig uit te breiden met allerlei addons zoals filters/skins en de Spotlite Improver. Standaard wordt de RoyalBlue skin meegeleverd. Deze is voorzien van links naar de gebruikelijke NZB-indexeer sites, Google, IMDB, NLOndertitel.com en Moviemeter.nl. Tevens zit er een spam/virus meldsysteem in.

In tegenstelling tot Spotnet, zoekt SpotLite alleen de spots en toont de bestandsnamen en in welke nieuwsgroep de spots te vinden zijn. U kunt uw eigen downloadclient kiezen. Tevens kunt u in het programma aangeven van welke periode de gegevens bewaard kunnen worden, om zo geen onnodige gegevens te bewaren.

Welke usenet provider kies ik?
Voor het gebruik van Spotlite raden wij de usenet provider: Eweka.nl aan. Deze provider biedt ongelimiteerde usenet toegang aan voor de scherpste prijs.

Samen met Eweka.nl hebben we voor Spot-net.nl gebruikers een mooie kortingsactie! U krijgt nu maar liefst 25% korting op een Eweka.nl usenet abonnement!

Bij Eweka.nl kunt u downloaden met een snelheid tot 100Mbit!
Daarnaast bieden zij een retentie aan van bijna 3000 dagen, Hierdoor is het mogelijk zelfs de oudste spots binnen te halen. www.spot-net.nl adviseert Eweka.nlSpotlite MAC OSX, Linux & Windows
Spotlite heeft naast een Windows versie ook een Linux en Mac OS variant. Hierdoor kunt u NZB's downloaden op u het op de meeste computers installeren en gebruiken. Zodat u geen van uw favoriete films, muziek of programma's hoeft te missen.

Kortom, dit programma is de ideale aanvulling op uw downloadprogramma op ongeveer elk platform.

© 2011 - 2016 spot-net.nl
Spot-Net.nl is op geen enkele manier verbonden met FTD, Spotnet, SpotLite, SpotWeb of 1 van de andere programma's besproken op deze site
.