Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

krijg geen nieuwe spots binnen

Gebruikers helpen andere gebruikers. Als je hulp nodig of een probleem hebt , post het dan hier.

Moderator: Moderator Team

Forumregels
LEES: Forum Regels!

OP
Johan72
Berichten: 5
Lid geworden op: 03 sep 2013, 18:30
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: TweakNews
Internet: Ziggo
Has thanked: 1 time

krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door Johan72 » 03 sep 2013, 18:36

Support Request Template

Welk spotX programma gebruik je?: Spotnet
Wat is de versie van het spotX programma?: 1.8.1
Wat is je besturingssysteem?: Windows 8
Wat is de versie van het besturingssysteem?: 64bits
Welke Usenet Provider heb je?: TweakNews
Welke Internet Provider heb je?: Ziggo
Welk Anti-Virus/Firewall programma gebruik je?: ESET NOD32
Met welk programma download je?: Newsleecher 5.0 Final
Wanneer begon je probleem?: maandag 02 september
Geef een beschrijving van je probleem: Ik krijg geen nieuwe spots binnen. Als ik bijwerken klik zie ik heel even de progress indicator lopen. Die verdwijnt ik zie dan weer de lijst met spots, maar geen nieuwe regels. Ik krijg geen (fout)meldingen!
Wat heb je gedaan om het probleem te verhelpen?: 1)Server instellingen gewist, nieuwe database aangemaakt.
geen oplossing.
2)Spotnet netjes gedeinstalleerd, pc herstart, schone installatie. Ook geen oplossing.
3)Over schone installatie de configuratiebestanden van oude installatie heen gekopieerd. Ook geen oplossing.
4)Port 119 veranderd naar 563. Geen resultaat.
Schone installatie: Ja
XML bestand.:

Code: Selecteer alles

<Spotnet>
 <Server Type="Headers" Server="news.tweaknews.nl" Username="" Password="==" Port="563" SSL="1" Connections="2" />
 <Server Type="Downloads" Server="news.tweaknews.nl" Username="" Password="==" Port="563" SSL="1" Connections="4" />
 <Server Type="Uploads" Server="news.tweaknews.nl" Username="" Password="==" Port="563" SSL="1" Connections="1" />
 </Spotnet>
Generated by Support Toolkit SRT Generator.

-- [bericht automatisch samengevoegd - 03 sep 2013, 18:39] --

Middels Binsearch een NZB gemaakt en download via NewsLeecher binnengehaald.
In Newsleecher heb ik dezelfde usenet server settings staan.
Laatst gewijzigd door Johan72 op 04 sep 2013, 20:20, 1 keer totaal gewijzigd.

Advertisement
Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.

chico444
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 sep 2013, 18:48
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: Tweaknews
Internet: Ziggo

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door chico444 » 03 sep 2013, 18:56

Ik heb hetzelfde probleem, ook met Ziggo en Tweaknews, alleen windows 7 . ben benieuwd naar de reacties.


Buurman667
Berichten: 9
Lid geworden op: 10 mar 2011, 23:55
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: easyusenet
Internet: upc
Has thanked: 1 time

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door Buurman667 » 03 sep 2013, 19:47

Bij mij maakt hij ook geen verbinding zie de balk bij opstarten heel even ga verversen zelfde. Kan ook niks openen krijg melding 430 no such article heb eweka. Kan wel downloaden, meer mensen dit probleem


Flupke01
Berichten: 6
Lid geworden op: 09 jul 2011, 23:04
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: easyusenet
Internet: Tele2

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door Flupke01 » 03 sep 2013, 20:26

Hier exact zelfde verhaal als TS. Zelfde provider (maar dan via UPC), zelfde stappen ondernomen. Probleem had ik gisteravond voor het eerst, alle genomen stappen hielpen niet. Vanochtend weer geprobeerd, toen werd de database wel weer helemaal (opnieuw) binnengehaald, duurde wel bijzonder lang. Sinds vanmiddag echter weer terug bij af... Downloaden lukt overigens wel gewoon, alleen geen nieuwe spots.
Met spotlite en spotweb zelfde verhaal... Niet heel verrassend.


OP
Johan72
Berichten: 5
Lid geworden op: 03 sep 2013, 18:30
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: TweakNews
Internet: Ziggo
Has thanked: 1 time

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door Johan72 » 04 sep 2013, 05:06

Zojuist nog eens spotnet gestart, haalt nu wel nieuwe spots binnen.
Oorzaak lag dus vermoedelijk bij de script host.


Flupke01
Berichten: 6
Lid geworden op: 09 jul 2011, 23:04
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: easyusenet
Internet: Tele2

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door Flupke01 » 04 sep 2013, 08:29

Ja, hier lukt het momenteel ook weer, net als gisterochtend. Hopelijk blijft het ook zo.
Wat is trouwens de script host?


beukje
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 sep 2013, 09:07
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: ewake
Internet: ziggo

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door beukje » 04 sep 2013, 09:29

Bij mij lukt het nog steeds niet, sinds gisteravond word er niets meer vernieuwd op spotnet :? Heb spotnet eraf gegooid en opnieuw gedownload maar niets helpt ! Ik hoop dat hier snel een oplossing voor komt !!


GerritPD
Berichten: 3
Lid geworden op: 13 mei 2012, 18:43
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: eweka
Internet: ziggo
Been thanked: 1 time

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door GerritPD » 04 sep 2013, 10:30

Ik heb de file ( in mijn geval van eweka ) newsreader.eweka.nl.dbs verplaatst en Spotnet weer gestart en nu werkt het weer. ( dus een schone database weer nu )
Ik draai W8 en de files staan bij andere versies weer in een ander Dir
Bij mij staan ze in C:\ProgramData\Spotnet

Succes voor diegene die ook niet kunnen updaten.

Gr.


nathaliev
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 sep 2013, 11:00
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: eweka
Internet: upc

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door nathaliev » 04 sep 2013, 12:19

dank voor de tip GerritPD!


Buurman667
Berichten: 9
Lid geworden op: 10 mar 2011, 23:55
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: easyusenet
Internet: upc
Has thanked: 1 time

Re: krijg geen nieuwe spots binnen

Bericht door Buurman667 » 04 sep 2013, 16:51

Heb ook de database verwijderd en werkt nu ook weer dus thnx alleen zie ik geen commentaar meer staan krijg de melding 430 no such article 430 moet ik soms nog iets aanpassen :( :?: Alles werkt weer alleen krijg bovenaan te zien dat de black en white list is verouderd?
Laatst gewijzigd door Buurman667 op 11 sep 2013, 19:55, 2 keer totaal gewijzigd.

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Spot-net.nl Forums : Disclaimer