NZB Openen met spotnet

Oude of gesloten topics van spot-net.nl vind je hier!

Moderator: Moderator Team


OP
P@NTERBV
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 mar 2011, 12:41
Cash on hand: Locked
Reputation: 0

NZB Openen met spotnet

Bericht door P@NTERBV » 26 mar 2011, 12:46

hallo

hoe kun je een Nzb openen met spotnet?
spotnet geeft wel eens aan dat de nzb niet gevonden kan worden
dan zoek ik hem handmatig op

maar dan wil die gaan downloaden in bijvoorbeeld Grabit

hoe kan ik het veranderen dat ik gewoon met spotnet kan blijfen downloaden als ik een nzb open
vanuit een zoek machine??

alvast bedankt

Advertisement
Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.
Gebruikersavatar

KoffieBo0N
Moderator Team Lid
Berichten: 1946
Lid geworden op: 15 feb 2011, 15:35
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Locatie: Starbucks
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Contacteer:

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door KoffieBo0N » 26 mar 2011, 13:00

Kijk even onder bewerken in het menuutje bovenaan.
Ga naar bewerken --> downloadknop --> NZB openen ;)
Gewoon zwart. Zonder suiker, zonder melk please.
KoffieBo0N heeft ook Twitter en Steam!


OP
P@NTERBV
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 mar 2011, 12:41
Cash on hand: Locked
Reputation: 0

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door P@NTERBV » 26 mar 2011, 13:04

StripHeldNL schreef:Kijk even onder bewerken in het menuutje bovenaan.
Ga naar bewerken --> downloadknop --> NZB openen ;)
lezen is ook moeilijk dat was de vraag niet

ik wil NZB`s kunnen OPENEN met SPOTNET

en niet anders om

zodat spotnet zelf gaat downloaden

Gebruikersavatar

KoffieBo0N
Moderator Team Lid
Berichten: 1946
Lid geworden op: 15 feb 2011, 15:35
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Locatie: Starbucks
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Contacteer:

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door KoffieBo0N » 26 mar 2011, 13:10

Rustig maar hoor :problem: ... We krijgen deze vraag zo vaak...

Dat is tot noch toe niet mogelijk in Spotnet.
Gewoon zwart. Zonder suiker, zonder melk please.
KoffieBo0N heeft ook Twitter en Steam!

Gebruikersavatar

Blauwbek
Moderator Team Leider
Berichten: 2732
Lid geworden op: 04 mar 2011, 17:29
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Reputation: 0
Usenet: UNS
Internet: UPC
Locatie: Blauwbek-PC
Has thanked: 20 times
Been thanked: 62 times
Contacteer:

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door Blauwbek » 26 mar 2011, 13:17

openen met SABnzbd die in je Spotnet install map staat misschien?
Regels/Rules | pySabRename

Er zijn weer spotnet updates, klik hier!

API's kijken doe je maar in de dierentuin!


OP
P@NTERBV
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 mar 2011, 12:41
Cash on hand: Locked
Reputation: 0

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door P@NTERBV » 26 mar 2011, 13:20

Blauwbek schreef:openen met SABnzbd die in je Spotnet install map staat misschien?
zou kunnen maar dat komt op hetzelfde neer als downloaden via grabit
dus dan belanden downloads oplaats overal
en onoverzichtelijk

Gebruikersavatar

gerstr
Berichten: 2182
Lid geworden op: 13 feb 2011, 18:11
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: XsNews
Internet: UPC
Locatie: Usenet

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door gerstr » 26 mar 2011, 15:15

je nzb extensie moet gewoon geassocieerd worden met het juiste programma.

pak een NZB - rechtermuisklik openen met - kies dan spotnet.exe in je c:\program files\spotnet folder - en check de checkbox maak dit het standaard programma als dat nog niet aan staat.

Vanaf dat moment is spotnet en dus SABnzbd je standaard download programma geworden op die machine

de folders waar downloads komen staan in het SABnzbd.ini bestand.

gaat lukken toch?
"Probeer altijd eerst je probleem op te zoeken op dit forum met zoek functie:
search.php. Als je echt niets vindt dan nieuw topic aanmaken. Hulpvragen via PB worden zonder verzoek niet beantwoord "


OP
P@NTERBV
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 mar 2011, 12:41
Cash on hand: Locked
Reputation: 0

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door P@NTERBV » 26 mar 2011, 15:33

gerstr schreef:je nzb extensie moet gewoon geassocieerd worden met het juiste programma.

pak een NZB - rechtermuisklik openen met - kies dan spotnet.exe in je c:\program files\spotnet folder - en check de checkbox maak dit het standaard programma als dat nog niet aan staat.

Vanaf dat moment is spotnet en dus SABnzbd je standaard download programma geworden op die machine

de folders waar downloads komen staan in het SABnzbd.ini bestand.

gaat lukken toch?
nee zo werkt dat niet

want dan opent spotnet alleen maar en gaat de nzb niet openen en downloaden

Gebruikersavatar

gerstr
Berichten: 2182
Lid geworden op: 13 feb 2011, 18:11
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: XsNews
Internet: UPC
Locatie: Usenet

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door gerstr » 26 mar 2011, 15:41

heb je op je download tab gekeken van spotnet?
"Probeer altijd eerst je probleem op te zoeken op dit forum met zoek functie:
search.php. Als je echt niets vindt dan nieuw topic aanmaken. Hulpvragen via PB worden zonder verzoek niet beantwoord "


hjvbft
Berichten: 2079
Lid geworden op: 13 feb 2011, 21:02
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Has thanked: 25 times
Been thanked: 113 times

Re: NZB Openen met spotnet

Bericht door hjvbft » 26 mar 2011, 15:44

Stel in SABnzbd een folder in die gemonitord word. Dan worden deze geïmporteerd.
Instellen SABnzbd die in Spotnet gebruikt word kan via : 127.0.0.1:8090
Adding an .nzb file to SABnzbd

Er kan anders een verzoek gedaan worden als dit nog niet gedaan is bij de Spotnet Feature tracker

Gesloten Vorig onderwerpVolgend onderwerp

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Spot-net.nl Forums : Disclaimer