spotnet 1.5.6 geeft foutmelding

Oude of gesloten topics van spot-net.nl vind je hier!

Moderators: Spotnet Team, SpotWeb Team, SpotLite Team

spotnet 1.5.6 geeft foutmelding

Berichtdoor Loet Balje » 11 maart 2011, 15:36

Hallo,
Ik gebruik windows XP sp3
Ik heb Spotnet 1.5.6. opnieuw gwïnstalleerd nadat de Updale van 1.7.1 bleef hangen.
Krijg nu na installatie de melding "Rekenkundige bewerking heeft geleid tot overloop."
Daarna hangt het systeem. Wat kan ik er aan doen?

BVD
Loet Balje
 
Onderwerp auteur
Berichten: 5
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 20 feb 2011, 10:22
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer

Re: spotnet 1.5.6 geeft foutmelding

Berichtdoor jwjohan » 11 maart 2011, 16:12

ik krijg de zelfde fout, ik draai alleen onder WIN7 SP1 64 bit
jwjohan
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 11 maart 2011, 16:11
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: tweaknews
Internet: caiw

Re: spotnet 1.5.6 geeft foutmelding

Berichtdoor hollies » 11 maart 2011, 16:20

Kijk hier maar naar en vanaf het begin goed LEZEN viewtopic.php?f=3&t=1509#p13094
Haasten heeft geen zin, men moet op tijd beginnen

Afbeelding

Afbeelding
Avatar gebruiker
hollies
 
Berichten: 92
Geregistreerd: 17 feb 2011, 07:04
Woonplaats: Zuid Holland
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: LightningUsenet
Internet: kpn

Re: spotnet 1.5.6 geeft foutmelding

Berichtdoor CTChrisTus » 11 maart 2011, 16:21

Topic gesloten.
CTChrisTus
 
Berichten: 112
Geregistreerd: 13 feb 2011, 23:48
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: Eweka/Astraweb
Internet: Ziggo


Keer terug naar Prullenbak

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

© 2011 - 2014 spot-net.nl
Spot-Net.nl is op geen enkele manier verbonden met FTD, Spotnet, SpotLite, SpotWeb of 1 van de andere programma's besproken op deze site