[Opgelost] Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Gebruikers helpen andere gebruikers. Als je hulp nodig of een probleem hebt , post het dan hier.

Moderators: Spotnet Team, Supporters

Forumregels
LEES: Forum Regels Denk eventueel aan tags (Vraag, Probleem, Bug)!

Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Berichtdoor Poortwachter » 12 maart 2013, 16:31

Support Request Template

Welk spotX programma gebruik je?: Spotnet
Wat is de versie van het spotX programma?: 1.8.1
Wat is je besturingssysteem?: Windows 7
Wat is de versie van het besturingssysteem?: 64bits
Welke Usenet Provider heb je?: sunnyusenet
Welke Internet Provider heb je?: ziggo
Welk Anti-Virus/Firewall programma gebruik je?: microsoft security essentials
Met welk programma download je?: spotnet en newsleecher
Wanneer begon je probleem?: Heb Zo.10 maart nog gewoon gedownload via NewsLeecher. Ma. 11 maart zie onder.
Geef een beschrijving van je probleem: Spotnet wilde niet meer opstarten, er draaide al een versie van spotnet gaf hij aan. Kan het configuratiesysteem niet initialiseren.
Wat heb je gedaan om het probleem te verhelpen?: Geprobeerd Spotnet te verwijderen, maar dat lukte niet via configuratiescherm en ook niet via CCleaner. Daarna via jullie forum toch spotnet kunnen verwijderen. In het programma zelf met unins000. Op jullie site spotnet 1.8.1 gedownload. gestart met spotnet launcher. Kreeg toen: update status kan het configuratie systeem niet initialiseren. Ik heb wel wel veel updates moeten doen van Microsoft Net Framework.
Schone installatie: Ja
XML bestand.: Geen antwoord gegeven

Generated by Support Toolkit SRT Generator.Support Request Template

Welk spotX programma gebruik je?: Spotnet
Wat is de versie van het spotX programma?: 1.8.1
Wat is je besturingssysteem?: Windows 7
Wat is de versie van het besturingssysteem?: 64bits
Welke Usenet Provider heb je?: sunnyusenet
Welke Internet Provider heb je?: ziggo
Welk Anti-Virus/Firewall programma gebruik je?: microsoft security essentials
Met welk programma download je?: spotnet en newsleecher
Wanneer begon je probleem?: Heb Zo.10 maart nog gewoon gedownload via NewsLeecher. Ma. 11 maart zie onder.
Geef een beschrijving van je probleem: Spotnet wilde niet meer opstarten, er draaide al een versie van spotnet gaf hij aan. Kan het configuratiesysteem niet initialiseren.
XML bestand.: Geen antwoord gegeven

Generated by Support Toolkit SRT Generator.
Poortwachter
 
Onderwerp auteur
Berichten: 4
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 11 maart 2013, 17:44
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: sunnyusenet
Internet: ziggo

Re: Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Berichtdoor ardy43 » 12 maart 2013, 16:38

Hoi poortwachter,

Zie dit topic HELP.....!!! foutmelding 952
laat je even weten of je het hiermee kan oplossen? :D
Avatar gebruiker
ardy43
Supporter
Supporter
 
Berichten: 1705
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 05 maart 2011, 10:15
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 73 keer
Bedankjes gekregen: 100 keer
Usenet: sunnyusenet
Internet: kpn

Re: Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Berichtdoor Poortwachter » 12 maart 2013, 18:06

Hallo ardy 43.
Bedankt alvast voor de snelle reactie.


Ik heb Microsoft .NET Framework 4 Client Profile hersteld, opnieuw opgestart, en daarna Spotnet folders 1.0.2 gedownload en geopend, maar ik kan ( open spotnet user.config folder ) niet openen.
Poortwachter
 
Onderwerp auteur
Berichten: 4
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 11 maart 2013, 17:44
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: sunnyusenet
Internet: ziggo

Re: Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Berichtdoor ardy43 » 12 maart 2013, 18:54

Kijk even of je het bestand handmatig kan vinden,
ik gebruik windows 7, 32bits dus ik weet niet of de locatie hetzelfde is.
'C:\Users\{jouwnaam}\AppData\Local\Spotnet'

dit is de locatie als ik het via de spotnetfolders doe;
Afbeelding


en deze als ik handmatig zoek;
Afbeelding



of Kopieer onderstaande regel:
Code: Selecteer alles
%LOCALAPPDATA%\Spotnet

Vista / Win 7 Start --> zoekvak:
Plak de gekopieerde regel hierin
Druk daarna op <enter>
De folder 'C:\Users\{jouwnaam}\AppData\Local\Spotnet' wordt geopend.

hernoem de folder "Spotnet.exe_Url_XXXXX...." (*) naar bijvoorbeeld "Spotnet-old"
(*) _XXXXX.... combinatie van cijfers en letters
Spotnet zal na een eerst volgende start weer een nieuwe folder aanmaken met daarin een nieuw 'user.config' bestand.

De volgende gebruiker(s) bedanken ardy43 voor dit bericht: 2 bedankjes
Cornel57currrry87
Avatar gebruiker
ardy43
Supporter
Supporter
 
Berichten: 1705
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 05 maart 2011, 10:15
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 73 keer
Bedankjes gekregen: 100 keer
Usenet: sunnyusenet
Internet: kpn

Re: Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Berichtdoor Poortwachter » 12 maart 2013, 23:34

Hallo ardy43.

Het is toch gelukt, deed vast wat verkeerd nadat ik de spotnetfolders gedownload had. Heb daar toch de spotnet.exe_url_old gemaakt. En daarna deed alles het weer , moest natuurlijk wel mijn inloggegevens even erin zetten.

In ieder geval hartelijk bedankt voor je uitleg.
Poortwachter
 
Onderwerp auteur
Berichten: 4
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 11 maart 2013, 17:44
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: sunnyusenet
Internet: ziggo

Re: Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Berichtdoor ardy43 » 12 maart 2013, 23:37

Fijn dat het is gelukt,bedankt voor het melden :goed:
Avatar gebruiker
ardy43
Supporter
Supporter
 
Berichten: 1705
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 05 maart 2011, 10:15
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 73 keer
Bedankjes gekregen: 100 keer
Usenet: sunnyusenet
Internet: kpn

Re: Spotnet kan het configuratie systeem niet initialiseren.

Berichtdoor G1AN » 25 jun 2013, 08:52

Wat ook prima werkt om Spotnet een nieuwe .config file aan te laten maken is de hele map Spotnet nadat deze gevonden is via de localdata zoekterm te verwijderen. Zo forceer je Spotnet om een nieuwe cycle te maken en alles als eerste keer starten te beschouwen.

Houd wel rekening ermee dat je je accountgegevens opnieuw moet invoeren bij eerstvolgende keer starten Spotnet, :mrgreen:
G1AN
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 25 jun 2013, 08:46
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: Sunnyusenet
Internet: TWEAK Glasvezel 200M


Keer terug naar Spotnet - Vragen & Problemen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: batAA, Google Adsense [Bot], mesa57, toja en 22 gasten

© 2011 - 2014 spot-net.nl
Spot-Net.nl is op geen enkele manier verbonden met FTD, Spotnet, SpotLite, SpotWeb of 1 van de andere programma's besproken op deze site