[Opgelost] Melding: loadrange: #43

Gebruikers helpen andere gebruikers. Als je hulp nodig of een probleem hebt , post het dan hier.

Moderators: Spotnet Team, Supporters

Forumregels
LEES: Forum Regels Denk eventueel aan tags (Vraag, Probleem, Bug)!

Melding: loadrange: #43

Berichtdoor Leipo2011 » 13 okt 2011, 11:42

ik kan ook niet op de rubrieken films en erotiek klikken dan krijg ik een foutmelding , deze melding krijg ik ook als ik op films klik...... loadrange: #43 datareader not available : SQLite error no such colom Erotiek

gesplitst ivm offtopic en getagd
- MariaK
Leipo2011
 
Onderwerp auteur
Berichten: 7
Onderwerpen: 1
Geregistreerd: 15 feb 2011, 18:51
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor hjvbft » 13 okt 2011, 12:11

Lijkt erop dat er oude filters gebruikt worden of de erotiek in de database is verwijderd.
Sluit Spotnet, open filters.xml, verwijder de niet werkende filters, opslaan, Spotnet starten, maak nieuwe filters.
Er kan ook gekozen worden om filters.xml te hernoemen. Spotnet maakt dan de standaard filters.

De filters.xml staat in:
Vista + Windows 7 = C:\ProgramData\Spotnet\
XP = C:\Documents and Settings\All Users\Local Application Data\Spotnet\
Als de map niet zichtbaar is
Extensies voor bekende bestandstypen weergeven
hjvbft
Supporter
Supporter
 
Berichten: 2078
Onderwerpen: 84
Geregistreerd: 13 feb 2011, 21:02
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 26 keer
Bedankjes gekregen: 112 keer

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor Leipo2011 » 14 okt 2011, 15:49

gelukt , harstikke bedankt voor de simpele en effectieve uitleg :D :D :D :D
Leipo2011
 
Onderwerp auteur
Berichten: 7
Onderwerpen: 1
Geregistreerd: 15 feb 2011, 18:51
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor ManiaK » 14 okt 2011, 15:58

Mooi Leipo2011,
Fijn dat je even laat weten dat je probleem verholpen is!
Met dank aan hjvbft zet ik dit topic op opgelost! :goed:
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."

Afbeelding
===============================
Ik beantwoord geen ondersteuningsvragen via PB
===============================
Avatar gebruiker
ManiaK
Spotnet Team Lid
Spotnet Team Lid
 
Berichten: 2396
Onderwerpen: 48
Geregistreerd: 13 feb 2011, 20:51
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 110 keer
Bedankjes gekregen: 108 keer

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor Leipo2011 » 08 feb 2012, 21:08

goedenavond , als ik spotnet wil opstarten dan krijg ik de volgende melding.... The Connection attempt timedout, or the connected host has failed to respond ( 931 ) , eerder op de avond en middag deed alles het nog gewoon.
Leipo2011
 
Onderwerp auteur
Berichten: 7
Onderwerpen: 1
Geregistreerd: 15 feb 2011, 18:51
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor ardy43 » 08 feb 2012, 21:13

hoi leipo,
kijk dit topic gaat er ook over http://www.spot-net.nl/forums/viewtopic.php?f=3&t=4518 :)
Avatar gebruiker
ardy43
Supporter
Supporter
 
Berichten: 1705
Onderwerpen: 2
Geregistreerd: 05 maart 2011, 10:15
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 73 keer
Bedankjes gekregen: 100 keer
Usenet: sunnyusenet
Internet: kpn

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor martin1964 » 08 feb 2012, 21:57

hoi leipo2011,
zou je misschien wat meer info kunnen geven? svp het srt invullen;
Support Request Template

Support Request Template

Welk spotX programma gebruik je?:
Wat is de versie van het spotX programma?:
Wat is je besturingssysteem?:
Wat is de versie van het besturingssysteem?:
Welke Usenet Provider heb je?:
Welke Internet Provider heb je?:
Welk Anti-Virus/Firewall programma gebruik je?:
Met welk programma download je?:
Wanneer begon je probleem?:
Geef een beschrijving van je probleem:
XML bestand.:
martin1964
 
Berichten: 143
Onderwerpen: 1
Geregistreerd: 14 aug 2011, 16:25
Woonplaats: thuis
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 3 keer
Usenet: eweka
Internet: online

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor Leipo2011 » 08 feb 2012, 22:37

sorry , ik zal volgende keer de srt invullen maar het probleem is opgelost ik heb ccleaner gebruikt en daarna deed hij het weer maar wat het probleem precies was weet ik niet .

alvast erg bedankt voor jullie reacties
Leipo2011
 
Onderwerp auteur
Berichten: 7
Onderwerpen: 1
Geregistreerd: 15 feb 2011, 18:51
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer

Re: Melding: loadrange: #43

Berichtdoor Thisegzz » 08 feb 2012, 22:38

Bedankt voor je reactie, en fijn dat het is opgelost! :goed:
Afbeelding
Maker van: Spotnet Improver, SpotGrit moviemeter addon, SpotTrailer
Avatar gebruiker
Thisegzz
Spotnet Team Lid
Spotnet Team Lid
 
Berichten: 653
Onderwerpen: 16
Geregistreerd: 11 maart 2011, 18:10
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 42 keer
Bedankjes gekregen: 77 keer
Usenet: I-Telligent
Internet: Ziggo


Keer terug naar Spotnet - Vragen & Problemen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

© 2011 - 2014 spot-net.nl
Spot-Net.nl is op geen enkele manier verbonden met FTD, Spotnet, SpotLite, SpotWeb of 1 van de andere programma's besproken op deze site