Hulp bij het installeren van/upgraden naar Spotnet v. 1.7x

Oude of gesloten topics van spot-net.nl vind je hier!

Moderators: Spotnet Team, SpotWeb Team, SpotLite Team

Re: Hulp bij het installeren van/upgraden naar Spotnet v. 1.

Berichtdoor stoledo » 31 maart 2011, 23:21

Joshua80 schreef:Ik heb windows 7 besturingssysteem op mijn pc maar als ik spotnet wil installeren doet ie dit in de normale programmap en niet in de (86)map Hierdoor krijg ik het niet voor elkaar dat ik de filters te zien krijg als ik die toevoeg van bijv aqua. Hoe los ik dit op?


De filters staan niet in de Program Files map, maar in C:\ProgramData. Dit is een verborgen map. Verborgen bestanden en mappen maak je zichtbaar door in de verkenner, linksboven naar "Organiseren te gaa, dan te kiezen voor Map- en Zoekopties. In het venster dat opent, kies je tabblad weergave. Bijna onderaan het lijstej dat je te zien krijgt kun je dit instellen.
Hulp nodig? Gebruik dan eerst de zoekfunctie. Kom je er niet uit, gebruik dan onderstaande knop

Afbeelding




AfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
stoledo
 
Berichten: 575
Onderwerpen: 4
Geregistreerd: 10 maart 2011, 13:30
Woonplaats: Limboland
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: Easyusenet+Lightning
Internet: Ziggo

Re: Hulp bij het installeren van/upgraden naar Spotnet v. 1.

Berichtdoor marmad » 11 apr 2011, 12:50

Had een goed werkende versie Spotnet 156 maar door handtekeningen controle weg te vinken werkt er niets meer. Een beetje dom.. ik geef het onmiddelijk toe. Opnieuw installeren met de 156 setup geeft dezelfde : Load_database: "de rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop" mededeling. Het liefst heb ik mijn oude 156 terug maar weet niet hoe dit aan te pakken. Als iemand mij wil loodsen naar een werkend spotnet(156) zou ik heel dankbaar zijn.
Groet en bijvoorbaat dank.
marmad
 
Berichten: 23
Onderwerpen: 6
Geregistreerd: 22 feb 2011, 13:27
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer

Re: Hulp bij het installeren van/upgraden naar Spotnet v. 1.

Berichtdoor stoledo » 24 apr 2011, 09:22

is er een bepaalde reden dat je persé versie 1.5.6 wil gebruiken? Het is toch echt aan te raden om versie 1.7.4 te installeren...
Hulp nodig? Gebruik dan eerst de zoekfunctie. Kom je er niet uit, gebruik dan onderstaande knop

Afbeelding




AfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
stoledo
 
Berichten: 575
Onderwerpen: 4
Geregistreerd: 10 maart 2011, 13:30
Woonplaats: Limboland
Geslacht: Niet gespecificeerd
Bedankjes gegeven: 0 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: Easyusenet+Lightning
Internet: Ziggo

Re: Hulp bij het installeren van/upgraden naar Spotnet v. 1.

Berichtdoor Bulletproof » 13 sep 2011, 18:31

Om het forum overzichtelijk te houden gaat deze naar prullenbak met een slotje erop!
Niet mee eens? Stuur me een pb!
Afbeelding
Voor vragen of problemen klik hier!
Lees altijd eerst de Forum Regels
Gebruikers helpen Gebruikers!
Dat is ons motto!
Bulletproof
 
Berichten: 260
Geregistreerd: 16 feb 2011, 12:11
Woonplaats: Aarde
Geslacht: Man
Bedankjes gegeven: 3 keer
Bedankjes gekregen: 0 keer
Usenet: Kpn
Internet: Kpn

Vorige

Keer terug naar Prullenbak

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

© 2011 - 2014 spot-net.nl
Spot-Net.nl is op geen enkele manier verbonden met FTD, Spotnet, SpotLite, SpotWeb of 1 van de andere programma's besproken op deze site