spotnet activeren

Oude of gesloten topics van spot-net.nl vind je hier!

Moderator: Moderator Team


OP
confluentia
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 okt 2011, 22:24
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: giganews
Internet: caiway

spotnet activeren

Bericht door confluentia » 18 okt 2011, 22:29

als ik spotnet probeer te openen, krijg ik foutmelding:

Fout tijdens het verwerken van spots:32

Kom er niet in. Wie weet oplossing????

Advertisement
Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.
Gebruikersavatar

Blauwbek
Moderator Team Leider
Berichten: 2732
Lid geworden op: 04 mar 2011, 17:29
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Reputation: 0
Usenet: UNS
Internet: UPC
Locatie: Blauwbek-PC
Has thanked: 20 times
Been thanked: 62 times
Contacteer:

Re: spotnet activeren

Bericht door Blauwbek » 18 okt 2011, 22:32

Gebruik de zoekfunctie hier op het forum, dit probleem is uitgebreid beschreven.
Regels/Rules | pySabRename

Er zijn weer spotnet updates, klik hier!

API's kijken doe je maar in de dierentuin!


ManiaK
Berichten: 2396
Lid geworden op: 13 feb 2011, 20:51
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Has thanked: 100 times
Been thanked: 99 times

Re: spotnet activeren

Bericht door ManiaK » 19 okt 2011, 14:51

Is al meerdere keren behandeld, de oplossing staat beschreven in dit topic viewtopic.php?f=3&t=4091&start=140#p35531 en inmiddels is SN 1.7.6 al uit. Vandaar in de prullenbak. :locked:
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."

Afbeelding
===============================
Ik beantwoord geen ondersteuningsvragen via PB
===============================

Gesloten Vorig onderwerpVolgend onderwerp

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Spot-net.nl Forums : Disclaimer